O nama

Poljoprivredno cvjećarska zadruga “Varaždinski cvijet“ osnovana je 28.01.2009. godine s ciljem zajedničkog nastupa na tržištu i ima 9 članova proizvođača cvijeća. Godišnje proizvodimo preko 2 000 000 presadnica na preko 45 000 m2 zatvorenog i 100 000 m2 otvorenog prostora.

Naši članovi

OPG FRIŠČIĆ MILAN, OPG HEREGA DUBRAVKO, RASADNIK CVIJEĆA KRKLEC, OPG MAĐARIĆ KARLO, OPG POVIJAČ DRAGUTIN, CVJEĆARSTVO ROG, PG TEŽAK MLADEN, OPG TKALEC DALIBOR, OPG VARVIR TOMISLAV

Proizvodnja se odvija u plastenicima i staklenicima koji se stalnim ulaganjem moderniziraju. Sadašnja kvaliteta naših proizvoda rezultat je iskustva i znanja stečenog kroz više generacija. Naši najstariji proizvođači počeli su se baviti cvjećarstvom prije četrdesetak godina.

Oslanjajući se na vlastitu tradiciju i stručnost, kontinuiranim ulaganjem i stalnim usavršavanjem u proizvodnju i tehnologiju te modernizaciju proizvodnih pogona, posebno ističemo kvalitetu cvijeća i ažurnost u isporuci cvijeća u Hrvatskoj, a i susjednim zemljama. Ažurnost isporuke postižemo velikim brojem dostavnih kombi vozila i kamionima naših članova.

Proizvodnja i distribucija cvijeća, duga tradicija i prepoznatljiva kvaliteta prednosti su naše Zadruge.

Fotogalerija

Pregled naših plastenika, sadnica i ostalih zanimljivih stvari